De letter J

Steven Bonne Bergsma is stagiaire af. Heeft vandaag zijn rapport tot twee maal toe ingebonden omdat ook hij last ondervond van het nukkig tekstverwerkingspakket waarvan de zegeningen mij maar niet helder willen worden. Steven weet het nu ook. Vond ie niet leuk. Een rustig dagje afronden werd toch nog een haastklus. De Tour wacht op niemand, zeker niet op een toeschouwer uit ‘Les Pays-Bas’ die een rapport moet inbinden.

Ik vermoed dat onze Friese wielerkenner nog niet helemaal klaar is met zijn stage. Volgens mij heeft ie zijn paraplu namelijk laten liggen. Zou hij het al weten? Zuchtend een plan bedenken om met zo min mogelijk inspanning het gele gebruiksvoorwerp terug te krijgen? Ik weet het niet.

Het regenscherm bracht mij op een idee. Het plan dat al een paar dagen in mijn hoofd ronddoolde, was een nieuwe letterfoto in de buitenlucht. Hoeft niet meer, want ik heb hem al. Mooie kleurverzadiging, lekker ordinaire contrasten, bevredigend abstract beeld, ik ben tevreden. Steven, bedankt jongen. Als deze letter ‘J’ de jouwe is, zorg ik er hoogstpersoonlijk voor dat je hem terugkrijgt. Geen zorgen!